PEC replaced, drives like a milk float past 40mph - Renault Z.E. Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 (permalink) Old 10-14-2017, 09:56 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 1
PEC replaced, drives like a milk float past 40mph

Hello
After an electric motor failure warning and non starting our Zoe has been at the garage for 4 weeks.
The dealer took a while diagnosing the fault, And the PEC unit was replaced on the motor.
I collected the repaired car yesterday and at first all was well until I tried to progress past 40mph at this point the power dipped away. 70mph was virtual unobtainable.
I went for a drive today along a dual carriage way with plenty of hills. With the car set to 60mph on cruise control every time a hill was climbed the car just slowed. If the accelerator was held to the floor the car just managed 60mph.
Previous to the fault the Zoe was very easy to drive and practical to keep up with modern traffic (10mile commute along the A1)
I was just wondering if any one had a similar experience after this sort of repair?
stu.rint is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome