Heating problems - Renault Z.E. Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 (permalink) Old 01-22-2017, 05:11 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
Heating problems

Hello Folks. We have had our new Zoe since March 2016, and as the current cold spell in the UK has arrived, we have been using the pre-heat function, by pressing the button on the key-card. The heating has been fine (both pre-heat and usual) up until last Monday, when the cabin heating failed to produce more than mild (virtually undetectable) heat, as opposed to the usual generous heat output we have come to expect. We took the car to the dealer on Tuesday, and after a short time, the dealer called to say that all was fine and no fault found (so an intermittent fault - maybe the act of attaching the service computer reset the system?). The heating had returned to normal, but the next day the fault recurred and has remained so. Any thoughts on how the fault can be rectified please?
Grahamj is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 01-22-2017, 02:08 PM
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 707
RE: Heating problems

Is this the pre-journey (timed) heating, rather than on-journey heating? I have found occasions when the timed heating didn't cut in, but it appeared a random failure and nothing that could be identified as a 'fault'.
Buzby is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 01-22-2017, 05:26 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
RE: Heating problems

Hi. This is a fault with the regular cabin heating. I have now managed to fix the fault (albeit maybe just a temp fix), by following these instructions on SpeakEV: https://speakev.com/threads/how-to-f...heating.24841/ .
Grahamj is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 12-25-2018, 11:06 AM
Junior Member
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
Hello.
I have Renault Zoe 2013. We using first winter time, previus time compressor working with (minus)-10C, but now if temperature +3C and low compressor is too noise (heating air), but if temperature +4C and high - heating warm without noise. Please, help. Thanks.
Memfis09 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome